Головна » Події » БІБЛІОТЕКА ІНФОРМУЄ
14:30
БІБЛІОТЕКА ІНФОРМУЄ
фото БІБЛІОТЕКА ІНФОРМУЄ

Бібліотека отримала книгу Антонії Цвід «Таємниці Тараса Шевченка. Неймовірні історії кохання. Письменницькі розвідки». 
В основу книжки письменницьких розвідок «Таємниці Тараса Шевченка. Неймовірні історії кохання» Антонії Цвід, володарки «Золотого диплому» (Німеччина), лауреатки численних Всеукраїнських і Міжнародних літературних премій, лягли її багаторічні дослідження, що відкривають світові маловідомі сторінки життя Кобзаря.
Авторка, опираючись на архівні документи, знайомить читача з фактами невідомих романтичних стосунків поета з коханими музами та нареченими, розглядає таємниці його походження, перебування у Варшаві та ймовірність знайомства з М. Гоголем.
Письменниця відкрила таємні родинні реліквії, що дають підстави вперше порушити питання про існування прямої гілки родоводу Тараса Шевченка.
Дана книга містить відгуки Василя Кременя, академіка та Віктора Жадька,
професора, шевченкознавця:
“Ця книга знакова в сучасній українській літературі, що фактологічно відтворює особистий світ Тараса Шевченка, а також епоху, у якій поет жив і творив” (Василь Кремень, академік).
“Маємо підставу твердити, що книга письменницьких розвідок Антонії Цвід, втілюючи багатство всього дотеперішнього вільного дослідження біографії Тараса Шевченка, становить непересічне явище чималої ваги не лише в українському літературознавстві, а і в історії української культури”. (Віктор Жадько, професор, шевченкознавець).
Щиро дякуємо письменниці Антонії Цвід за цікаве видання, яке гідно поповнить фонд нашої бібліотеки   та знайде свого читача!
Є така книга в нашій бібліотеці!
Тож запрошуємо до вдумливого читання!
Цікаві книги чекають вас!

Категорія: Події | Переглядів: 156 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1