Головна » Події » ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД НА 2025 РІК
16:57
ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД НА 2025 РІК
фото ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ БІБЛІОТЕК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД НА 2025 РІК

11 жовтня  відбулася онлайн консультація для бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини, організувавана науково-методичним відділом Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка.  
Планування роботи бібліотеки є важливою умовою для досягнення якісних показників праці, оскільки забезпечує цілеспрямованість, створює можливість окреслити певні завдання, зміст, методи і форми роботи.
Модерувала захід Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу, яка в ході консультації фахово і доступно надала рекомендації колегам щодо важливості основних напрямків роботи на 2025 рік, а саме: національно-патріотичне виховання, безбар'єрність, бібліотерапія, краєзнавство, волонтерство та багато іншого.
Особливу увагу вона звернула на акції та конкурс, які буде ініціювати обласна бібліотека на наступний рік, закликала колег активно ділитися досвідом роботи у бібліотечній галузі.
Завершуючи консультацію, Віра Михайлівна побажала усім присутнім професійних успіхів та наголосила на необхідності допомагати нашим захисникам на сході, оскільки наша підтримка в тилу є дуже для них важливою.
На онлайн консультації була присутня Марія Сем’янів, директор Публічної бібліотеки ім. М.Яцківа,  які отримала чимало корисної інформації.

Категорія: Події | Переглядів: 9 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1